Välkommen tillbaka till Dag Hammarskjöld och Juridiska biblioteket – nu på Slottsgränd 3

11 januari 2016

Idag måndag 11 januari öppnar Dag Hammarskjöld och Juridiska biblioteket i nya lokaler på Slottsgränd 3. Varmt välkommen in, vi bjuder på kaffe idag och visar dig gärna runt i det nya biblioteket!

Biblioteket har samma ordinarie öppettider som tidigare: mån-tors 8.30 -20, fre 8.30-18, sön 10 -18.

Biblioteket har något färre läsplatser än tidigare, men fler (ej bokningsbara) grupprum för mindre grupper. Flera läsplatser har höj- och sänkbara bord.

För personer som inte vill använda trappa eller har en funktionsnedsättning hänvisar vi till entrén på gaveln mot Trädgårdsgatan där det finns en ramp till plan 1. Kontakta personal för insläpp.

Kaffeautomat och varuautomat kommer att finns från och med tisdag i pentryt på plan 1 (källarplan). Där finns även mikrovågsugnar och sittplatser för att äta medhavd mat.”

Vi ber om överseende med att allt inte är riktigt färdigt ännu. Det kommer förekomma en del störande buller under januari när vi färdigställer biblioteket. I möjligaste mån kommer det arbetet att utföras när biblioteket är stängt, men arbete kommer också att  behöva utföras under våra öppettider också.

Välkommen tillbaka!