Inför flytten: Viktiga datum för dig som använder Dag Hammarskjöld och Juridiska biblioteket

2015-10-29

Öppna källaren stänger
Den 2/11 stänger Öppna källaren pga. flyttarbete. Därmed är inte tidskrifter, FN-arkivet och äldre riksdagstryck tillgängligt från detta datum. Riksdagstryck finns på Carolinabiblioteket och SOU och Ds finns även på Ekonomikums bibliotek.

Lämna och hämta
Den 13/11 stänger bokinkastet. Återlämning sker under bibliotekets öppettider. Det är också möjligt att återlämna på andra enhetsbibliotek. Från och med 13/11 kan du inte längre välja Dag Hammarskjöld och Juridiska biblioteket som avhämtningsställe när du beställer böcker.

Dagstidningar
Vi gör uppehåll med våra dagstidningar (DN, SvD och UNT)  från och med 13/11. Tidningarna finns att läsa på bland annat Carolinabiblioteket och Ekonomikums bibliotek.  Forskare, studenter och anställda på Uppsala universitet kan också läsa tidningarna digitalt,  läs mer om dagstidningar på vår webbplats.

Läsa, låna och fjärrlåna
Den 1/12 planeras den samhällsvetenskapliga delen av biblioteket att stängas. Den 14/12 stänger HELA biblioteket. Tänk därför på att låna och fjärrlåna den litteratur du behöver i god tid. Sista dagen att hämta ut fjärrlån är söndag 13/12. Under flyttperioden utökar vi samarbetet med Ekonomikums bibliotek när det gäller lån.

Frågor? Kontakta biblioteket:

Dag Hammarskjöld och Juridiska biblioteket